Obiceiuri alimentare pentru consolidarea unei casnicii

Căsătoriile nu sunt întotdeauna ușoare, dar merită mereu. Punerea timpului, a iubirii și a efortului în căsnicia dvs. sunt mari praguri de trecere spre o relație fericită și de lungă durată. Obiceiurile pe care le dezvolți pot avea un impact enorm asupra felului de căsătorie pe care o vei avea. Adevărul este că există zeci de obiceiuri sănătoase pe care le puteți face în fiecare zi pentru a vă bucura atât de fericirea dvs. cat și a partenerul dvs.

Căsătoriile de succes nu funcționează pur și simplu pentru că nu au avut nicio provocare. Ele dureaza pentru că fiecare partener dezvoltă obiceiuri sănătoase prin care isi construiesc o căsnicie puternică care este distractivă, îndeplinită, respectuoasă și iubitoare.

Iată 9 obiceiuri obișnuite care consolideaza o căsătorie puternică:

  1. Vorbiți despre orice

Este de la sine înțeles faptul că, comunicarea este importantă într-o căsătorie, dar ce fel de comunicare este importantă? Adevărul este, ca totul. În multe feluri, soțul / soția ar trebui să fie și cel mai bun prieten al tău. Aceasta înseamnă că veți dori să împărtășiți cu el/ea detaliile zilei, lucrurile de la muncă, poveștile amuzante pe care le-ați auzit la cafenea și orice altceva aveti în minte. Este la fel de important să vorbiti despre subiecte mai mari, cum ar fi obiectivele, speranțele și planurile pentru viitor și orice stres sau fericire pe care le simțiți.

Scopul este de a vorbi cu partenerul dvs. în fiecare zi pentru a menține pentru conversație o conexiune bidirecțională deschisă în orice moment.

  1. Faceți din intimitate o prioritate

Este important faptul ca trebuie sa aveti o discuție deschisă și onestă despre intimitate, din punct de vedere fizic și emoțional unul cu altul. Sexul, în special, este una dintre cele mai bune modalități prin care partenerii căsătoriți se pot conecta emoțional, dar adesea pot să vină cu așteptări ponderate și să fie influențate de diferite experiențe de viață. Creați un loc sigur pentru a discuta acest lucru cu soțul / soția.

  1. Renunta in unele momente la tehnologie

Crearea obiceiurilor de zi cu zi care construiesc o căsnicie puternică se învârt în mare măsură prin a face partenerul dvs. să se simtă prioritar în viața ta. Nimic nu va împiedica sa dispara mai repede acel sentiment daca de exemplu verificați un text sau stati pe retelele de socializare în timp ce partenerul încearcă să vorbească cu dvs. Renuntati la o oră din timpul zilnic destinat tehnologiei pentru a vă asigura că amandoi aveți atenția reciprocă.

  1. Sărutati-va în fiecare zi

Nu lăsați sărutul să dispara ! Îți amintești când te-ai intalnit prima oară și ai simțit că te-ai sărutat ore întregi? Studiile arată că sărutul și atingerea fizică, au un impact puternic asupra conexiunilor noastre romantice. Vă veți simți mai emoțional față de partenerul dvs. atunci când primiți un contact fizic regulat cu acesta. Sărutati-va zilnic cu partenerul pentru a îi reaminti cât de mult îi iubiți.

  1. Consultați-vă unul cu altul

O căsătorie este un adevărat parteneriat. Aceasta înseamnă că nu veți lua decizii mari fără să vă consultați soțul / soția. Opțiunile privind îngrijirea familiei, religia, oportunitățile de angajare și călătoriile nu trebuie făcute niciodată fără a se conferi unii altora. Acest obicei sănătos de a vă sfatui unul pe altul îi arată partenerului dvs. că opinia lor este apreciată, respectată și că și ei au un cuvânt în chestiunile familiare.

  1. Exprimă-ti recunoștința

Una dintre cele mai mari insecurități pe care le poate avea un cuplu de-a lungul multor ani împreună este sa se simta neapreciati. Acest sentiment poate duce adesea pe mulți să caute un alt partener în afara căsătoriei. Dezvoltați un obicei sănătos pentru o căsnicie puternică, exprimându-vă în mod regulat recunoștința față de partenerul dvs. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să inundați urechile partenerului cu complimente nesfârșite doar pentru a le face să se simtă mai bine. Încercați să vă exprimați recunoștința săptămânal și cu sinceritate.

Complimentați-vă partenerul pentru alegerea vieții sănătoase, calitățile lor mari în compasiune, dragoste, răbdare și încredere. Soțul dvs. scoate gunoiul în fiecare săptămână, în timp ce sunteți încă la caldurica în pat? Soția ta face micul dejun în fiecare dimineață, chiar dacă ea trebuie să-i duca apoi pe copii la școală și apoi să se ducă la muncă? Arătați-vă aprecierea pentru modul în care au grijă de tine și de familia ta. Căutați lucruri mici pentru a va arata recunostiinta, acest lucru o sa ii faca să se simtă cu adevărat apreciati.

  1. Ascultă

Vorbirea este o parte importantă a unei căsnicii sănătoase și așa este și ascultarea. Dacă partenerul dvs. vorbește despre ziua lor sau dacă isi exprimă o problemă pe care o au în relație, nu vă grăbiți să ii întrerupeți si sa deveniti defensiv. Lăsați-i să-și exprime îngrijorarea și să-i liniștiti prin faptul că ii ascultați și că sunteți atenți.

  1. Intâlniri

A va face timp pentru întâlniri și romantism zi cu zi, va construiește o căsătorie puternică. De exemplu faceti impreuna cu partenerul dumneavoastra mici plimbari pe timp de seara. O intalnire romantica la un restaurant vă oferă posibilitatea de a vă explora unii pe alții fără a vă distrage locul de muncă sau responsabilitățile familiale și vă reamintesc in primul rand de dragostea dintre voi.

O intalnire romantica nu trebuie să fie o experiența costisitoare. Puteti merge sa vedeti un apus de soare, un mic picnic in parc sau o mica iesire la plaja, toate acestea fiind optiuni excelente.

  1. Rememorați

Când ați fost împreună timp de 10 luni sau 10 ani, reminiscența este un obicei mare pentru a consolida o casnicie împreună. Retrăiți amintiri fericite, cum ar fi poveștile de la întâlniri, prima căsătorie, ceea ce ați crezut în ziua nunții, vacanțe mari pe care le-ați avut sau despre nașterea copiilor dvs.

Aceasta este o modalitate foarte bună de a retrăi aceste vremuri împreună. Amintirile sunt, de asemenea, minunate pentru a reflecta dacă treceți printr-un timp greu. Vremurile grele nu durează decât dacă le lăsați. Amuzamentele plăcute sunt pentru totdeauna.

Care este cel mai bun sfat de căsătorie pe care l-ai da sau pe care l-ai auzit?